Fälgar

Snygga fälgar

Fälgar hela bilen Malmö

HelaBilen i Malmö jobbar sedan många år med Sveriges största fälgleverantörer. Vi har fälgarna till just din bil!

Med lättmetallfälgar finns dessutom möjlighet att välja bredare däck för den som vill. Stålfälgar monteras ofta som standard på bilar. En fälg i stål kräver mindre underhåll och är mycket prisvärd.

Vår personal besitter mycket kunskap kring fälgar och kan hjälpa dig med att välja rätt i fälg djungeln. Kontakta oss gärna per mail eller telefon för uppgifter om priser och utbud.

Fälgnyheter

HelaBilen i Malmö har ett stort urval av fälgar att erbjuda. Vi har både sommar fälgar och fälgar som är mer anpassade för vinterbruk. En uppsättning nya fälgar kan verkligen göra stor skillnad på din bils utseende.
De vanligaste typerna av fälgar är stålfälgar och aluminiumfälgar, ofta kallade lättmetallfälgar.
Det blir allt vanligare att välja aluminiumfälgar i fräsch design för att ge bilen ett nytt utseende. Känn efter vilken stil på fälg som passar dig och din bil bäst – söker du ett femekrad fälg med klassiskt utseende, en sportig och tuff fälg eller en stram och stilren fälg?
Rengöring och underhåll:
Fälgar i aluminium får du lätt att glänsa, men tänk på att vissa fälgar är lättare att rengöra en andra. Kör du ofta på vägar där dina fälgar utsätts för mycket smuts, tänk på att välja en aluminiumfälg i praktisk design.

För rengöring av dina aluminium fälgar rekommenderar vi SONAX fälgrengöring som vunnit många priser i olika tester som bästa produkt. SONAX fälgrengöring kan du köpa i våra butiker. Du kan även köpa färdiga set med borste eller duk.

Man bör kontrollera bilens hjulinställning när du köper nya däck eller fälgar. 

Share by: